De Challenge 2.0 - 2de editie: bewijs dat wij de sportiefste gemeente zijn RSS link

Vorig jaar hebben wij de Challenge met Hechtel-Eksel verloren! Dit jaar dagen we Hechtel-Eksel opnieuw uit om zoveel mogelijke sportieve kilometers en minuten te verzamelen en mee te doen aan De Cup. Zo willen we uitmaken wie er dit jaar de sportiefste gemeente is.

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2022 krijgen we 3 uitdagingen voorgeschoteld:

  • Kilometers verzamelen
  • Minuten verzamelen
  • De Cup

De gemeente die minstens 2 van de 3 uitdagingen wint, wint de 2de editie van de Challenge 2.0. De winaar krijgt de gewilde trofee uit handen van de tegenpartij, en mag zich - toch zeker voor 1 jaar - de sportiefste gemeente noemen.

Klik hier om deel te nemen

Gepubliceerd op dinsdag 19 juli 2022 9.05 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.