crisiscommunicatie

Heel af en toe gebeuren er ernstige ongevallen of natuurrampen. In onze gemeente is dat gelukkig nog niet gebeurd maar we willen wel voorbereid zijn als zich een crisissituatie voordoet; we hebben hiervoor een rampenplan.

De huidige communicatiemiddelen bieden het gemeentebestuur de mogelijkheid om sneller en efficiënter alle betrokken of bedreigde inwoners te bereiken.

Hecht jij ook belang aan een vlotte communicatie met het gemeentebestuur? Heb je een gsm-nummer en/of e-mailadres? Aarzel dan zeker niet om dit aan ons te bezorgen.

  • Formulier voor inwoners
  • Formulier voor bedrijven
  • Aanpassing bestaande contactgegevens inwoners
  • Aanpassing bestaande contactgegevens bedrijven

Ben je actief op Facebook en/of Twitter? Volg ons dan en blijf op de hoogte van relevante informatie over de werking van het gemeentebestuur. In crisissituaties gebruiken we deze kanalen ook om snel berichten te verspreiden.

Wil je graag regelmatig nieuws ontvangen, dan kan je je inschrijven voor onze wekelijkse elektronische nieuwsbrief. 

Wij respecteren jouw privacy en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt in overeenstemming met de voorschriften in de privacywetgeving.

Indien je informatie wenst over de verwerking van jouw gegevens of indien je je gegevens wil wijzigen, dan kan je steeds contact opnemen met het team communicatie: 011 49 21 30 of communicatie@houthalen-helchteren.be.

Je kan je ook registreren bij het overkoepelende platform Be-Alert.