concept van de coronabon

Het coronavirus heeft de laatste maanden het dagelijkse leven van iedereen grondig overhoop gegooid. Namens het gemeentebestuur willen we onze inwoners bedanken voor de geleverde inspanningen tijdens deze crisis.

Het gemeentebestuur wil voor onze inwoners en handelaars iets terugdoen. Om onze lokale economie een duwtje in de rug te geven, biedt het gemeentebestuur de Coronabon aan. Met de feestdagen in het verschiet en de daarbij horende zoektocht naar het perfect cadeau steekt de Coronabon een hart onder de riem van onze inwoners en lokale ondernemers. De Coronabon kan ingewisseld worden bij de deelnemende lokale handelaars of horeca-uitbaters in Houthalen-Helchteren.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.