Combinatiecursus eerste hulp + helper

grote weergave combinatiecursus Eerste Hulp + Helper ©combinatiecursus Eerste Hulp + Helper

Op 2 maart start er bij het Rode Kruis afdeling Houthalen-Helchteren een combinatiecursus EHBO en Helper. De cursus gaat door op elke maandag- en woensdagavond van 20:00 tot 22:15 uur in het NAC en eindigt op 27 april met een herhalingsles. Het examen is voorzien op 29 April. Inschrijven kan via http://act.rodekruis.be. Info : Cox Nico (Verantwoordelijke Vorming) 0472 56 88 81of Email : vorming@houthalen-helchteren.rodekruis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

;

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Contact

Organisatie

Rode Kruis Houthalen-Helchteren

Deel deze pagina

Filter op categorie

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.