draaiboek voor het organiseren van een evenement

Als je een evenement wil organiseren, komt daar heel wat bij kijken. Je wil natuurlijk niet in de krant komen als de organisator van Vestiville 2.0...
Ons team evenementen maakte een handig draaiboek, zodat je met de checklist in de hand de perfecte organisator wordt.

Het draaiboek is een planning voor een evenement, met nauwkeurige tijdstippen waarop taken moeten worden verricht, details van de taken en de verantwoordelijke uitvoerder.

Het evenementendraaiboek is chronologisch opgebouwd met verschillende stappen/onderdelen om tot een uiteindelijk volledig uitgewerkt evenement te komen. 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.