Check de vervaldatum van je rijbewijs RSS link

Heb je een rijbewijs in bankkaartmodel? Hou de vervaldatum goed in de gaten want je krijgt voorlopig nog geen automatische uitnodiging om je rijbewijs te vernieuwen. De federale overheid is dit in de toekomst wel van plan.

Is je rijbewijs nog minder dan drie maanden geldig? Vraag tijdig een nieuwe aan, hiervoor maak een afspraak. De kostprijs een nieuw rijbewijs bedraagt 25 euro.

Heb je nog een papieren rijbewijs? Dit is nog geldig tot 2033 op voorwaarde dat het document in goede staat is, alle tekst goed leesbaar is en de foto nog overeenkomt met je huidige uiterlijk. Als je naar het buitenland gaat, raden we je aan om een bankkaartmodel aan te vragen.

Maak een afspraak

Gepubliceerd op donderdag 12 januari 2023 9.49 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.