centrumvernieuwing

Met de bouw van het NAC is het startschot gegeven voor ingrijpende veranderingen aan het centrum van Houthalen. Het NAC is aan het ene uiteinde van deze as, de absolute blikvanger. Maar ook de herinrichting van het John Cuppensplein, de omliggende winkelstraten en tal van kleinere projecten verdienen de nodige aandacht. Met gezellige pleintjes, groenaanplantingen, nieuwe winkelruimtes en terrasjes, zal de aantrekkingskracht van het centrum groter zijn dan ooit.

Belangrijk hierbij is dat alle betrokken partijen, zoals de handelaars, de aannemers, studiebureaus, De Lijn, Wegen en Verkeer, enzovoort, hun visie en belangen goed op elkaar afstemmen. 

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.