Cashpunt in Houthalen-Oost is goedgekeurd RSS link

Nadat de laatste bankautomaat werd weggenomen op het einde van vorig jaar bleef Houthalen-Oost teleurgesteld achter. Vele inwoners betreurden deze eenzijdige beslissing. Het gemeentebestuur ging hiermee onmiddellijk aan de slag.

Na intens overleg met Batopin en het kabinet kregen we gisteren het verlossende nieuws: er komt een nieuw cashpunt in Houthalen-Oost. Hiermee wordt het basisrecht van geld afhalen in deelgemeenten gerespecteerd. Het gemeentebestuur is dan ook opgelucht.

Naar aanleiding van deze beslissing komt er half april een architect op bezoek in Houthalen-Oost. Met dat plaatsbezoek kan de architect van Batopin een aantal technische vereisten aftoetsen en op die manier bekijken waar de installatie van een bankautomaat mogelijk is. Het plaatsbezoek zal uitwijzen of ze kiezen voor een toegankelijk publiek of een privaat gebouw. De plaatsing wordt nadien gepland.

Gepubliceerd op vrijdag 8 maart 2024 12.45 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.