Camera's tegen sluikstorten RSS link

Het gemeentebestuur zet camera's in tegen overlast en sluikstorten. We werken hiervoor samen met de intergemeentelijke vereniging S-lim.

Er wordt gewerkt met vaste en mobiele camera's. Vooral mobiele camera's worden ingezet tegen sluikstorten. De camera's worden beheerd door het gemeentebestuur en de controle van de beelden gebeurt dagelijks.

Glascontainers
De plaatsen waar glascontainers (glasbollen) staan, houden we extra in het oog met mobiele
camera’s. Deze locaties zijn dikwijls het doelwit van sluikstorters. Maar, wees gewaarschuwd, ze kunnen dus onder bewaking staan van een mobiele camera. Wie er afval achterlaat, kan worden beboet

Gepubliceerd op zondag 20 december 2020 8 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.