Houthalen-Helchteren ondersteunt de korte keten RSS link

Wist je dat Houthalen-Helchteren een eigen afhaalpunt voor de korte keten heeft? Maak kennis met de Buurderij! Via de Buurderij koop je (bio)groenten en fruit, (bio)vlees, zuivel, (bio)brood en allerlei lekkers rechtstreeks van de producent!

Praktisch

  • De producten van de Buurderij zijn enkel te verkrijgen na een bestelling via het online platform. (een account aanmaken is gratis en vrijblijvend)
  • Via de website doe je je boodschappen en betaal je op een veilige manier.
  • Je boodschappen kan je elke dinsdagavond tussen 19 en 20 uur afhalen in het afhaalpunt van de Buurderij in Houthalen.
  • Tijdens het afhaalmoment kan je geen (extra) boodschappen doen.

Adres Buurderij: Grote Baan 145, 3530 Houthalen-Helchteren

Gepubliceerd op dinsdag 6 december 2022 9.29 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.