Vliegbasis Kleine-Brogel nodigt buren uit RSS link

Op vrijdag 9 september 2022 nodigt de vliegbasis van Kleine-Brogel de inwoners van al haar buurgemeenten uit voor een unieke kijk achter de schermen van de vliegbasis, als dank voor het begrip en vertrouwen dat zij tonen voor de dagelijkse vliegactiviteiten.

Op hetzelfde moment van de burenkijkdag houden ze ook een jobdag.

Tickets kosten 12 euro. Dit ticket kan je op het evenement zelf inruilen voor een Food voucher ter waarde van 9 euro.

Enkel inwoners uit de gemeenten Peer, Oudsbergen, Kinrooi, Hamont-achel, Bree, Bocholt, Maaseik, Hechtel-Eksel, Pelt, Lommel, Houthalen-Helchteren, Leopoldsburg, Weert (NL) en Cranendonck (NL) zijn uitgenodigd. Dit wordt aan de kassa gecontroleerd aan de hand van de identiteitskaart.

Tickets kan je online bestellen.

Gepubliceerd op donderdag 7 juli 2022 9.20 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.