Vliegbasis Kleine-Brogel nodigt buren uit RSS link

Op vrijdag 13 september 2019 nodigt de vliegbasis van Kleine-Brogel de inwoners van al haar buurgemeenten uit voor een unieke kijk achter de schermen van de vliegbasis, als dank voor het begrip en vertrouwen dat zij tonen voor de dagelijkse vliegactiviteiten.

Het is zeker de moeite om eens langs te gaan, want Kleine-Brogel is dat weekend de gastbasis voor alle teams die deelnemen aan de Sanicole Airshow op zondag. 

Tickets kosten 8 euro. Dit ticket kan je op het evenement zelf inruilen voor een Food Bon ter waarde van 6 euro.

Enkel inwoners uit de gemeenten Peer, Oudsbergen, Hamont-achel, Bree, Bocholt, Maaseik, Hechtel-Eksel, Pelt, Lommel, Houthalen-Helchteren en Cranendonck (NL) zijn uitgenodigd. Dit wordt aan de kassa gecontroleerd aan de hand van de identiteitskaart.

Tickets kan je online bestellen.

 Vragen?

  • over de algemene organisatie van de burenkijkdag: Public Relations Office van vliegbasis Kleine-Brogel via e-mail 10wtac-comdo-pr-office@mil.be of telefonisch op de nummers 02 443 32 98 of 02 443 32 71.
  • over de aankoop van tickets kan je rechtstreeks contact opnemen met de beheerder van de ticketshop “Event Square” via de contact button in de ticket module. 

Ook bij het bestellen van je tickets zullen je adresgegevens gecontroleerd worden. Indien deze niet correct zijn of niet gevalideerd kunnen worden zal je bestelling geannuleerd worden. Personen die gebruik maken van de tickets dienen op het ingegeven adres te wonen.

Gepubliceerd op vrijdag 14 juni 2019 8 u.