April is compostmaand op de Limburg.net-parken RSS link

Om de verkoop van compost te promoten op de recyclageparken, organiseert Vlaco in samenwerking met Limburg.net, de hele maand april een actie: inwoners die compost aankopen, ontvangen een gratis paar tuinhandschoenen. De lente is het ideale moment om de tuin een vitaminekuur toe te dienen.

Compost is een gouden product, waar de bodem en alles wat erop groeit voordeel uit haalt. En ook het klimaat viert mee: het gebruik van duurzame gft-compost van Limburg.net zorgt immers voor een voetafdrukvermindering en sluit de kringloop.

Op de Limburg.net-recyclageparken ontvangen de bezoekers in april een paar handschoenen bij aankoop van compost.

Meer info over de voordelen en het gebruik van compost kan je terugvinden op www.vlaco.be

Gepubliceerd op woensdag 31 maart 2021 9 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.