Alle Zaken op een Rijtje RSS link

De kinderarmoede in Houthalen-Helchteren is de voorbije 10 jaar met meer dan 10 procent gedaald. We zetten als gemeente dan ook heel erg in op verschillende maatregelen om zoveel mogelijk mensen uit de armoede te halen en kansen te geven.

Het televisieprogramma Alle Zaken op een Rijtje, dat uitgezonden wordt op Kanaal Z, kwam hierover een kleine reportage draaien.

Gepubliceerd op maandag 25 september 2023 9.05 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.