Alle recyclageparken in Vlaanderen sluiten de deuren RSS link

Wegens een abnormale stijging van het aantal bezoekers is er door de Vlaamse overheid beslist om alle recyclageparken te sluiten met onmiddellijke ingang tot ten minste 3/04/2020.

Nog te veel mensen trekken tegen de richtlijnen in naar het recyclagepark voor niet-noodzakelijke bezoeken. Ze brengen daarmee niet alleen zichzelf en het personeel, maar de hele bevolking in gevaar.

Door de maatregel zal ook de inzameling van asbest stopgezet worden, waardoor beschermingsmateriaal als mondmaskers ter beschikking kunnen komen.

Huis-aan-huis ophalingen gaan door. Het personeel van de recyclageparken kan en zal ingezet worden om de huis-aan-huisinzameling te verzekeren. Indien de afvalophalers de komende weken alsnog personeelsproblemen ondervinden als gevolg van te veel afwezigen wegens ziekte, zal de prioriteit bij de huis-aan-huisophaling liggen op de inzameling van restafval en gft-afval.

Gepubliceerd op dinsdag 17 maart 2020 11.56 u.
alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Twijfel je over dringendheid, bel ons dan tijdens de openingsuren op 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.

Maak een afspraak