AGB Masterplan

Het AGB Masterplan is een autonoom gemeentebedrijf.

Het heeft als doel:

  • het beheer en de uitbating van het Nieuw Administratief Centrum
  • het beheer en de exploitatie van het patrimonium behorend tot het openbaar en privaat domein waarvan het eigenaar is of waarop, ongeacht de rechtstechniek, door de gemeente een beheers- of gebruiksrecht aan het AGB Masterplan wordt toegekend, evenals de exploitatie van infrastructuren, bestemd voor culturele, toeristische, of sportieve activiteiten of voor ontspanningsdoeleinden, voor zover daartoe aangesteld door de gemeente

Meer informatie over de werking van dit AGB lees je in de statuten.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.