Afvalkalender 2021 in je brievenbus RSS link

In de week van 14 tot 18 december vind je de afvalkalender van Limburg.net in je brievenbus. Heb je op 4 januari 2021 nog geen afvalkalender 2021 ontvangen?
Dan kan je vanaf dan er hier één aanvragen. Limburg.net stuurt je een exemplaar op. Of haal er eentje op bij het onthaal van het gemeentehuis vanaf 4 januari.
Opgelet: ook in 2021 starten de ophaalwagens hun ronde om 6 uur ’s ochtends. Plaats je afval de avond voordien op een goed zichtbare plaats buiten. Zo staat het zeker tijdig klaar als de ophalers langskomen.
De afvalkalender bevat:
  • een maandoverzicht met alle verschillende ophaaldagen en handige tips
  • een uitneembare overzichtskalender van het volledige jaar waarop je in één oogopslag kunt zien wanneer de afvalophaling plaatsvindt
  • de sorteerregels
  • de openingsuren van het recyclagepark en onze balies
Gepubliceerd op woensdag 9 december 2020 10 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • verplicht een mondmasker te dragen 
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

We vragen je om alleen naar je afspraak te komen. Als het niet anders kan dan is 1 begeleider welkom om je te helpen. Als je geen oppas hebt mag je je kinderen natuurlijk ook meenemen. 

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.