Afschaffing mondmaskerplicht in gemeentelijke gebouwen sinds 1 oktober RSS link

Sinds 1 oktober is de mondmaskerplicht afgeschaft in alle gemeentelijke gebouwen.
De gemeentelijke crisiscel volgt de versoepelingen van het federaal overlegcomité. Sinds 1 oktober wordt de mondmaskerplicht afgeschaft in alle gemeentelijke gebouwen.

Wel blijft het dragen van een mondmasker sterk aanbevolen als je onvoldoende afstand kan houden van anderen. En wie wil, mag natuurlijk steeds een mondmasker blijven dragen. Daarom zal in de kleinere spreek- en vergaderlokalen, waar 1 op 1 afspraken plaatsvinden in het NAC, de mondmaskerplicht voorlopig wel nog blijven gelden. Gelieve dus altijd een mondmasker op zak te hebben en respect te tonen als je gevraagd wordt om het te dragen.

Alleen zo komen we aangenaam opnieuw samen. 
Gepubliceerd op dinsdag 28 september 2021 12.07 u.
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

We vragen alle bezoekers om bij aankomst:

  • hun handen te desinfecteren
  • 1,5 m afstand te houden van andere aanwezigen
  • de looplijnen te volgen

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.