kandidatuur adviesraad

Een adviesraad is een georganiseerd overleg tussen overheid, verenigingsleven en individuele burgers.

De taken van een adviesraad kunnen voor een groot deel vrij ingevuld worden, maar het belangrijkste is het verlenen van advies aan het college van burgemeester en schepenen en/of de gemeenteraad.

Daarnaast is er ook ruimte om vormings- en infoavonden te organiseren of acties op touw te zetten die het verenigingsleven ondersteunen en het welzijn van de inwoners verbeteren.

Houthalen-Helchteren telt adviesraden in verschillende domeinen: cultuur – jeugd – sport – senioren – armoede – diversiteit _ ….

Laat je stem horen!

Ben je geïnteresseerd in het welzijn van senioren of de ontwikkeling van het culturele landschap in Houthalen-Helchteren? Of vind je het belangrijk dat er voldoende sportmogelijkheden zijn in onze gemeente? Sluit je dan aan bij een adviesraad. Dan help je meebepalen welke richting Houthalen-Helchteren uitgaat op het gebied van cultuur, sport, jeugd, gezondheid, senioren, milieu, diversiteit en duurzaamheid.

Hoe solliciteren?

Bezorg ons jouw gegevens en duidt de adviesraad aan die jouw voorkeur geniet?

Je kandidaat stellen kan tot en met 24/07/2020.

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.