kandidatuur adviesraad

Een adviesraad is een georganiseerd overleg tussen overheid, verenigingsleven en individuele burgers.

De taken van een adviesraad kunnen voor een groot deel vrij ingevuld worden, maar het belangrijkste is het verlenen van advies aan het college van burgemeester en schepenen en/of de gemeenteraad.

Daarnaast is er ook ruimte om vormings- en infoavonden te organiseren of acties op touw te zetten die het verenigingsleven ondersteunen en het welzijn van de inwoners verbeteren.

Houthalen-Helchteren telt adviesraden in verschillende domeinen: cultuur – jeugd – sport – senioren – armoede – diversiteit _ ….

Laat je stem horen!

Ben je geïnteresseerd in het welzijn van senioren of de ontwikkeling van het culturele landschap in Houthalen-Helchteren? Of vind je het belangrijk dat er voldoende sportmogelijkheden zijn in onze gemeente? Sluit je dan aan bij een adviesraad. Dan help je meebepalen welke richting Houthalen-Helchteren uitgaat op het gebied van cultuur, sport, jeugd, gezondheid, senioren, milieu, diversiteit en duurzaamheid.

Hoe solliciteren?

Bezorg ons jouw gegevens en duidt de adviesraad aan die jouw voorkeur geniet?

Je kandidaat stellen kan tot en met 31/05/2020.

alert-box-close-text

Maatregelen m.b.t. Coronavirus

Stel niet-dringende bezoeken uit

Omwille van het coronavirus willen we ook de bezoekers aan ons gemeentehuis beperken om zo besmettingen te vermijden. Wij werken uitsluitend op afspraak. Om een afspraak te maken, bel je tijdens de openingsuren naar het nummer 011 49 20 00. 

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 00 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.

We vragen onze bezoekers de nodige afstand tot onze medewerkers te bewaren en met bancontact te betalen.