Picknickservice

grote weergave Picknicken (Picknicken) ©Picknicken
Een prachtig plekje in de natuur, een zalig zonnetje en een overheerlijke picknick die je samen met familie of vrienden opsmikkelt …
Begin je al weg te dromen bij dit alles? Wel, dan hebben wij de ideale ingrediënten voor jou in petto!
Je hoeft je enkel neer te vlijen op één van de adembenemende picknickplekjes die onze gemeente rijk is. In het domein Kelchterhoef bijvoorbeeld, waar de kleurrijke kunstsofa's, de reuze boom-droombank en het picknickeiland in het riet alvast toplocaties zijn.
Goede vrienden en een picknickdekentje breng je zelf mee.
Wij zorgen (na bestelling) voor een rijk gevuld picknickpakket met overheerlijke producten.
Klik op toerisme.houthalen-helchteren.be/picknicken en je komt alles te weten over de inhoud, prijs en bestelling van de picknickpakketten. Veel plezier en smakelijk!

Praktische informatie

Prijs

€ 18,00

Waar

VVV-Toerisme Houthalen-Helchteren

Organisatie

VVV-Toerisme Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.