Verkeerde hulp op de Eerste hulp

grote weergave Verkeerde hulp op de Eerste hulp (Toneelkring Illusio) ©Toneelkring Illusio

Alles speelt zich af in de wachtruimte van een klein regionaal ziekenhuis.


Dokter Hoogmartens is een oude dokter die nogal vergeetachtig en verstrooid is. Hij gaat ermee stoppen, maar moet eerst nog even zijn opvolger inwerken. 


Dan komt Benny van het interim-bureau langs voor schoonmaakwerkzaamheden. Dokter Hoogmartens ziet hem echter per ongeluk voor zijn opvolger aan, wat tot bizarre situaties leidt. Benny denkt al snel dat hij dus ingehuurd is als dokter. 


Hij vindt dat eigenlijk wel interessant en doet dan ook zijn uitstekende best.


Maar waar is de echte nieuwe dokter en wat voor bezoekers komen er verder allemaal wel niet langs in het ziekenhuis?


 “Verkeerde hulp op de Eerste hulp” is weer een dolkomische klucht, die van de ene dolle situatie in de andere over gaat.
Auteur: Henk Roede - Regie: Emmy Froyen
Iedereen is welkom in ons gezellig theatercafé. Deuren gaan open om 19 uur.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.