Gezond op weg met diabetes type 2

grote weergave diabetes (cm) ©cm
Geannuleerd.

Leefstijlprogramma


Diabetes kan je dagelijkse leven volledig op zijn kop zetten. Wil je graag gezonder eten, minder stress of meer bewegen, maar weet je niet hoe te beginnen? CM helpt je op weg met het leefstijlprogramma voor mensen met diabetes type 2.


Zelf ook aan de slag?


Gezond op weg met diabetes type 2 is een groepsprogramma dat mensen met diabetes type 2 op weg helpt naar een gezonde leefstijl. Het leefstijlprogramma werd ontwikkeld door CM, in samenwerking met de Arteveldehogeschool en de Diabetes Liga. 


Inhoud


Het programma bestaat uit negen groepssessies, twee individuele sessies en een terugkommoment. We werken rond vijf thema's: voeding, beweging, mentaal welbevinden, diabeteseducatie en Positieve Gezondheid. Op een interactieve manier begeleiden experts je naar een gezonde leefstijl. 


Voor wie?


Het leefstijlprogramma is voor mensen met diabetes type 2. Je schrijft in voor het volledige programma van twee individuele sessies en negen groepssessies en één terugkommoment.  

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 300,00
CM-leden - 100,00 euro, CM-Leden met arbeidsongeschiktheid - 50,00 euro, CM-Leden met verhoogde tegemoetkoming - 50,00 euro

Organisatie

CM Gezondheidsfonds

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.