Eindejaarsactie Houthalen Centrum

grote weergave Koop&Win (Handelaars Houthalen Centrum) ©Handelaars Houthalen Centrum

Van 1 tot en met 31 december 2023 organiseren we opnieuw een leuke eindejaarsactie in het centrum van Houthalen. Kom gedurende de hele maand december je aankopen doen bij alle deelnemende handelszaken in het centrum, vul het wedstrijdformulier in & maak elke week kans. 


Onze pot is gevuld met allerlei prijzen. Met een totaalbedrag van maar liefst €10.000. Elk week trekken we nieuwe winnaars en zo blijf je dus kans maken op één of zelfs meerdere prijzen van onze handelaars! 


KOOP LOKAAL & WIN. ZO SIMPEL KAN HET ZIJN!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

VZW Handelaars Houthalen Centrum

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.