Terug naar de natuur: dieren vrijlaten Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Eekhoorn_dany.tielens (Limburgs Landschap vzw) ©Limburgs Landschap vzw
In samenwerking met het Natuurhulpcentrum laten we enkele dieren terug vrij in onze natuur. Natuurgebied Hengelhoef is een ideale plek om terug op hun stekken te komen en genoeg voedsel te vinden, of om vandaaruit een eigen leefgebied te zoeken. Kom jij mee helpen?

Afspraak: 14u, Bezoekerscentrum Hengelhoef, Hengelhoefdreef 6, Houthalen, Jos Bervoets. Gratis deelname!
Meer info: www.limburgs-landschap.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bezoekerscentrum Hengelhoef

Organisatie

Limburgs Landschap vzw

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.