Hoe zal ik het zeggen?

grote weergave HerstelAcademie Limburg (HerstelAcademie) ©HerstelAcademie
Binnen deze module staan we stil bij communicatie, welke misverstanden er kunnen ontstaan en hoe we dit kunnen voorkomen.

Daarnaast bieden de docenten een aanzet om kennis te maken met een aantal principes van verbindende communicatie. Binnen verbindende communicatie is empathie de rode draad om met elkaar en jezelf in verbinding te komen.

De cursus brengt je op een persoonlijke, interactieve en ervaringsgerichte manier de nodige vaardigheden en tips bij rond doelgericht communiceren zonder je eigenheid te verliezen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 25,00

Waar

Organisatie

HerstelAcademie Limburg

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.