Voelpad voor mensen die leven met dementie.

grote weergave voelpad (vzw L.A.C.H.) ©vzw L.A.C.H.

SAMEN ONZE EIGEN NATUUR GEWAARWORDEN 


Individuele personen met dementie en/of groepjes van max 5 personen, met begeleiding (of familie), kunnen gedurende een uur aangenaam ontspannen via het voelpad (ook met rollator of rolstoel). Door een trage zieletocht in de mooie natuur, en via een vijftal energieboxen, activeren we het bewust-zijn en de zinnen op aangepaste wijze. Als slot is er koffie/thee, al dan niet, met zoet gebak
mogelijk. 


Het voelpad van de goei wei is elke woensdagnamiddag toegankelijk mits afspraak GSM 0476217146 of mail zininlieverleven@gmail.com 


Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.