Rebelle Culinair - SPAANS Houthalen

grote weergave Hou jij van lekker kokkerellen in authentieke en gezellige sfeer? Wil je graag kennis maken met de échte wereldkeuken? Dan is Rebelle culinair zeker iets voor jou! Onze lesgevers delen graag hun kookgeheimen met jou! Verwacht je maar aan pure en échte gerechten, net zoals die in het land van oorsprong worden bereid. Onze Spaanse workshop bestaat uit een reeks van 4 lessen waarbij je telkens kan proeven van de echte Spaanse keuken. Beperkte plaatsen, dus wees er snel bij! (Rebelle Limburg) ©Rebelle Limburg

Hou jij van lekker kokkerellen in authentieke en gezellige sfeer? Wil je graag kennis maken met de échte wereldkeuken? Dan is Rebelle culinair zeker iets voor jou! Onze lesgevers delen graag hun kookgeheimen met jou! Verwacht je maar aan pure en échte gerechten, net zoals die in het land van oorsprong worden bereid. Onze Spaanse workshop bestaat uit een reeks van 4 lessen waarbij je telkens kan proeven van de echte Spaanse keuken. Beperkte plaatsen, dus wees er snel bij!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 60,00

Waar

Cultuurcentrum Casino Houthalen

Organisatie

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.