Kerst-tractorentocht Helchteren

grote weergave Kerstsfeer op het Sonnis (Landelijke gilde Helchteren) ©Landelijke gilde Helchteren
17h verzamelen tractoren aan het St.Jozefzaaltje Sonnisstraat 137- Voor, tijdens en na de tocht is iedereen welkom voor een hapje en een drankje in een gezellige kerstsfeer. 18h vertrek: Sonnisstraat-Eikelbosstraat-Eikendreef-Kasteel de Dool-Bosstraat-Middenweg-Sportstraat-Tienschuur-Scholteshof-Kazernelaan-18h45-Kerkstraat-Maartenhoek-Leemskuilen-Maastrichterstraat-St.Luciastraat-Genkseweg-Bijendries-Ambachtstraat-Zandstraat-Genkseweg-Kunselstraat-Ambachtstraat-Damstraat-Eynderweg-Albertstraat-Kakelhof-Sonnisveld-Prinsenstr-Kon.Astridlaan-Eynderweg-Kazernelaan-St.Jozefzaaltje-20h15

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

St Jozefzaaltje Sonnisstraat z/n Helchteren

Contact

Organisatie

Landelijke Gilde Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.