Veggie in een handomdraai

grote weergave veggie in een handomdraai (CM) ©CM

Tijdens deze workshop maken we makkelijke en lekkere plantaardige gerechten met ingrediënten die je gewoon in de supermarkt vindt. Geen ingewikkelde recepten maar verrassende kooktips voor snelle, smaakvolle plantaardige maaltijden voor heel het gezin.

De kookworkshop past binnen de VeggieChallenge in maart. Tijdens de VeggieChallenge motiveert EVA vzw iedereen om dertig dagen gezonder, lekkerder en meer ecologisch eten. Ga samen met tienduizenden Belgen de uitdaging aan op www.veggiechallenge.be.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
CM Leden - 5,00 euro, CM-leden met arbeidsongeschiktheid - 2,00 euro, CM-leden met VT - 2,00 euro

Organisatie

CM Gezondheidsfonds

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.