Kerkje van Laak | Anne Vandevoorde: DAVDVD2023

DAVDVD - Decoraties Anne Van De Voorde Décorations – stelt 10 jaar tentoon.
Wat begon met het verzamelen van materiaal uit de natuur en van snuisteren naar allerhande voorwerpen, evolueerde naar het vergaren van oude, vintage en moderne poppen: Barbies, haar familie, vrienden, kleding, accessoires en hun klonen.

Ondertussen is haar verzameling fashion dolls uitgegroeid tot bijna tweeduizend stuks waarvan er een vijfhonderdtal zijn geïdentificeerd. Het leeuwendeel bestaat uit playline dolls en het is Anne's uitdaging om deze terug in hun oorspronkelijke staat samen te stellen.

Expo DAVDVD2023 staat in het teken van de 65ste verjaardag van de start van de productie van de Number One Barbie model 850. In het programma van de tentoonstelling worden er iets meer dan honderd poppen tentoongesteld in een 9-tal scènes, gegrepen uit het dagelijkse leven of gebaseerd op sprookjes of films.Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.