Senne Guns: Senne & Lokko

grote weergave CnetImp_44e565a2-6bf9-4566-8a66-bb6c0e423659 ©J. Rommelaere
Nederlandstalige zanger en songschrijver met “De Goudvis” op de radio, cabaretier, muzikant bij Admiral Freebee, muzikale kok in de fel gesmaakte “Koken Met Classics” podcast op Radio1: Senne Guns kan wel wat. Maar ook heel veel niet. Gelukkig is er Lokko. Lokko is naast drummer ook gitarist, bassist, pianist en blokfluitist. In z'n vrije tijd bouwt hij ook nog eens spectaculaire decors.
Senne en Lokko zijn maar met z'n tweeën, wat per definitie te weinig is voor 13 instrumenten, maar ze maken er een sport van om te weigeren dat te geloven. Drie liedjes tegelijkertijd spelen? Moet kunnen. In duo gooien ze tijdens dit muzikaal cabaret oud èn nieuw Senne-Guns-repertoire samen met achterstevoren popquiz-ideeën en classic-wist-je-datjes in de blender.

Een avond vol muziek en een feest voor oor èn oog, waar je met een grote glimlach weer buiten wandelt.
Welkom in het muzikaal universum van Senne en Lokko.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Kortingstarief (-25 / +65 / groep) - 16,00 euro, Vriendenpastarief - 14,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.