Sabien Tiels, Amaryllis Temmerman, Marco Cirone & Dirk Schreurs: Kerstconcert: Tussen Winter en Wonder

grote weergave a (S.Tiels) ©S.Tiels
Dat Amaryllis Temmerman en Sabien Tiels vier handen op een buik zijn sinds hun succesvolle concerttour met de Nijghse Vrouwen is geen geheim. De theaterzusjes breiden dan ook maar al te graag samen een nieuw muzikaal jasje waarmee ze hun publiek zullen verwarmen dit najaar!
Beide zangeressen zijn dol op kerst en kleinkunst. Ze geloven ook steevast in de kracht van het positief denken en de invloed daarvan op onze samenleving. Samen dromen ze van een wereld waarin de liefde regeert. Van Vermanderes "Kyrie Eleison", Toon Hermans' "Als de liefde niet bestond" tot Urbanus zijn "Bakske vol met Stro". Voeg daar nog een mooie selectie hertalingen van kerstklassiekers aan toe en de reis “Tussen Winter en Wonder” kan beginnen.

Klavieren: Dirk Schreurs
Gitaar: Marco Cirone > geboren en getogen in Houthalen!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kortingstarief (-25 / +65 / groep) - 14,00 euro, Vriendenpastarief - 10,00 euro

Waar

Sint-Martinuskerk Houthalen-centrum

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.