Lisa del Bo: De gouden klassiekers

grote weergave Lisa (del Bo) ©del Bo
Lisa kan ondertussen terugkijken op een muzikale carrière van 33 jaar. De mooiste en bekendste liedjes die ze ooit zong, heeft ze gebundeld zodat dit optreden een bloemlezing is van het beste wat ze ooit gedaan heeft. Als geen ander weet ze bovendien met haar vriendelijke uitstraling van elk optreden een feestje te maken. Waar Lisa optreedt, is er sfeer en doet het publiek vrolijk mee met haar.
Tijdens dit optreden brengt Lisa bekende klassiekers (wereldhits) van haar albums 'Best of the 40's, 50's & 60's' zoals “Lili Marleen”, “Sweetheart my darling”, “Coeur blessé”. En natuurlijk mag ook haar Eurosongfestival-lied 'Liefde is een kaartspel' niet ontbreken.

Met een hapje en drankje ter gelegenheid van de Week van de Senior.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kortingstarief (-25 / +65 / groep) - 14,00 euro, Vriendenpastarief - 12,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.