STEM-workshops Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave STEM workshops Inspirocollege (Inspirocollege) ©Inspirocollege
Jouw zoon of dochter zit in het 5de of 6de leerjaar en is geboeid door wetenschap en techniek? Dan hebben wij goed nieuws: in maart start onze 3de reeks STEM workshops op woensdagnamiddag. Je kan kiezen voor deel 1 of 2, of ze gewoon allemaal volgen ?????.

Het maakt niet uit of je al gebeten bent door STEM of gewoon nieuwsgierig bent en iets nieuws wil proberen. STEM is er voor iedereen!

Schrijf in via workshopSTEM@inspirocollege.be.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Volledige reeks - 50,00 euro

Waar

Organisatie

Inspirocollege Midden-Limburg

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.