Ecofitness Doolbos - Startdag nieuwe vrijwilligers

Wil je een voormiddag plezier maken, in de natuur zijn en je tegelijkertijd fysiek een beetje inspannen? Neem dan zeker eens deel aan onze Ecofitness-dagen: op een zaterdagvoormiddag help je mee aan het onderhoud van onze natuurgebieden. Maaien, zagen, afvoeren van maaisel, bouwen van takkenwallen... er is voor iedereen aangepast werk.

Tegenover Kasteelbrouwerij Ter Dolen werkt Natuurpunt Houthalen-Helchteren verder aan het onderhoud van het Doolbos.

In het bos wordt werk gemaakt van het terugdringen van exoten zoals Amerikaanse Eik en Vogelkers, verder wordt ook de weide onderhouden om overwoekering door bramen en netels te voorkomen.

Ook zin om mee te doen? We komen samen aan de parking van Kasteelbrouwerij Den Dool om 9u.

Breng handschoenen en een goed humeur mee, wij zorgen voor het werkmateriaal en een hapje en drankje.

Praktische informatie

Wanneer

Waar

Kasteelbrouwerij Ter Dolen

Organisatie

Natuurpunt Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.