Creatief dagboek Ont-moet jezelf in woord en beeld

grote weergave Notebook (Pixabay) ©Pixabay

Via creatieve technieken, met woorden en beelden, kan je een stem geven aan gedachten en gevoelens die in je leven. Je werkt in een persoonlijk schrift en gebruikt verschillende gemakkelijke en toegankelijke expressieve methodieken zoals schrijven, vormen, lijnen, kleuren, beelden, collage, ...

Deze manier van werken maakt een creatief proces bij je wakker en stimuleert jouw creativiteit en levensenergie waarbij de weg die je aflegt belangrijker is dan het resultaat.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 75,00
CM-leden - 37,5 euro, CM-leden met verhoogde tegemoetkoming - 15,00 euro

Waar

CM-Gezondheidspunt Houthalen

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.