Geef darmkanker geen kans

grote weergave geef darmkanker geen kans (cm) ©cm
Darmkanker behoort tot de 3 meest voorkomende kankers bij vrouwen en mannen. Wanneer darmkanker in een vroegtijdig stadium ontdekt wordt, heb je 90 procent kans om te genezen. 
Dokter Luc Colemont, darmspecialist en CEO bij Stop Darmkanker, zoomt in op de symptomen van darmkanker en het belang van vroegtijdige opsporing. Hij legt uit wat de impact is van je levensstijl en vertelt wat je kunt doen om darmkanker te voorkomen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

CM-Gezondheidspunt Houthalen

Organisatie

CM Gezondheidsfonds

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.