Ik probeer alles en toch slaap ik slecht

grote weergave slaap (CM) ©CM
We weten wat gezond is voor een goede slaap en toch komen we er niet toe. We hebben het druk, snoeien in zelfzorg en zijn het zoveelste lijstje met tips rond slaaphygiëne en meditatie beu. Wat nu?


In deze workshop begeleiden we je naar een (nog) betere slaap. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou haalbaar en werkbaar is om blijvend in te zetten op beter slapen. We geven inzichten mee over de werking en het belang van slaap, ook slaap bevorderende oefeningen en wat het best voor jou past. We wisselen ervaringen uit, leren van en met elkaar en sluiten de workshop af met een persoonlijk ontwikkelplan waar je thuis zelf verder mee aan de slag kunt.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00
CM-leden met VT - 2,00 euro, CM-leden met arbeidsongeschiktheid - 2,00 euro, CM-leden - 5,00 euro

Waar

CM-Gezondheidspunt Houthalen

Organisatie

CM Gezondheidsfonds

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.