Dans en adem je vrij ! Ritme

grote weergave Ritme (@wix) ©@wix
We gaan in deze workshop spelen met ritmes.

Waar ergens is er ritme in onszelf? Onze hartslag, de hartslag van moeder aarde? We zoeken het ritmegevoel op in ons lichaam en ook in onze ademhaling. We luisteren naar ons unieke ritme en spelen met kleine en grote variaties. Dat geeft nieuwe wegen, nieuwe openingen, een onverwachte doorbraak.

Deze les is gericht op lichaamsritmes en ademhalingsritmes. We gaan ook in tweetallen ritme brengen in het lichaam, door "holistic pulsing".

Ritme geeft ons levenskracht, beweging, focus en structuur. Welkom in een avond vol ritme.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00

Contact

Organisatie

SOLvzw

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.