Bezoek kerstmarkt Bonn

grote weergave Image for gzbd activity (Gezinsbond VZW) ©Gezinsbond VZW
bezoek aan een kerstmarkt in Bonn met vertrek aan de kerk van Laak
Op zaterdag 10 december 2022 gaan we de kerstsfeer proeven op de kerstmarkt in Bonn, een sprookjesachtige ervaring én de perfecte plaats om optimaal te genieten van de overweldigende sfeer, de feeërieke verlichting, de gezellige muziek en de heerlijke hapjes en drankjes.
Deze kerstmarkt vindt plaats in het oude stadscentrum van Bonn, op en rondom de Münsterplatz, de Bottlerplatz en de Friedenplatz, die, verbonden door de voetgangerszones, een groot en gezellig geheel vormen.
Bonn, ook wel de Beethovenstad genoemd, ligt in Nordrhein-Westfalen en heeft ruim 300.000 inwoners. Op haar jaarlijkse kerstmarkt kun je uren rondsnuffelen bij 170 kraampjes met kerstdecoraties en -cadeautjes en handgemaakte kaarsen en hebbedingetjes. Of misschien vind je een workshop kerstkaarten maken of glasblazen wel de max? Heerlijk om te doen!
Wil je mee? Schrijf dan snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
* De reis gebeurt met een autocar van Reizen Baus, Wellen.
* We vertrekken aan de kerk van Laak om 8.45 uur
* Vertrek uit Bonn: 18.00 uur


inschrijven en betalen voor 2 december 2022

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 28,00

Organisatie

Gezinsbond Houthalen

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.