Reconnected: techniek en wetenschap in het opvangcentrum Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Reconnected (Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren) ©Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren
Uniek project in het opvangcentrum in Helchteren !
Ben je tussen 8 en 14 jaar, geïnteresseerd in techniek en wetenschap en wil je workshops doen, samen met leeftijdsgenoten in het opvangcentrum van Helchteren ? Dan is dit een geweldige kans. Gratis bovendien.
Er zijn twee reeksen van telkens 4 workshops. Je kan slechts voor één van deze reeksen inschrijven.
Reeks 1 : dinsdagen 4,11,18 en 25 oktober, telkens van 16u30 tot 18u. Thema's: Lego robots bouwen, maak een trektol en een zaklamp.
Reeks 2: maandagen 7,14,21 en 28 november, ook telkens van 16u30 tot 18u. Hier zijn de thema's: bouw zelf drie verschillende robots en maak een ballonauto.

Schrijf je snel in voor het volzet is.
Kijk op toppershh/reconnected en schrijf je in of bel naar 011/49.21.88 voor meer info.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Contact

Organisatie

Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.