Neos Open lezingen: Autisme glASShelder uitgelegd

De Houthalense Miriam Perrone leerde door middel van zelfstudie en professionele begeleiding wat autisme kan zijn en zo kreeg ze inzicht in hoe een autistisch brein functioneert, en hoe het niet functioneert.
Sinds 2014 geeft zij lezingen en vormingen over autisme in heel Vlaanderen. Zij specialiseerde zich verder in ASS en behaalde de professionele bachelor 'Autismespectrumstoornissen' aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen.
Miriam is de bedenker en co-producer van het autisme simulatie spel AutiWorld en is de auteur van 'Autisme glASShelder uitgelegd' (Garant, 2017).

INSCHRIJVEN en MEER INFORMATIE
Voor deze voordracht kan u zich inschrijven door uiterlijk 10 dagen voor datum € 15 te storten op rekening nummer BE98 0682 3690 0093 van Neos Houthalen-Helchteren met vermelding van de spreker. Na de lezing wordt een drankje aangeboden, zodat u een nieuwe groep aangename mensen kunt ontmoeten.
Na de lezingen kan je meer informatie verkrijgen over onze werking. Tot dan.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Organisatie

Neos Houthalen-Helchteren
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.