Petticoat: Lang zullen we leven!

grote weergave Petticoat (Petticoat) ©Petticoat
Na het charmante 'Wa is me dat?!' in 2019 heten we – op algemeen verzoek – deze energieke Kempische jongedames opnieuw welkom met hun nieuwe show.

Petticoat neemt je mee op reis doorheen de tijd, waarbij het zestal zowel terug als (heel ver) vooruit kijkt. De meest herkenbare mijlpalen uit het leven worden geschetst vanuit het standpunt van jonge twintigers, die met allerijl proberen het groen achter hun oren weg te wassen, ondanks de angst om oud te worden.

Als primeur brengt Petticoat, naast covers, enkele zelfgeschreven nummers, wat deze voorstelling onderscheidt van alle voorgaande. Het concept is echter tijdloos, namelijk een piano, twee violen, zes stemmen en hier en daar wat verrassende extraatjes die u tot tranen toe doen lachen en ontroeren.

Bovendien vieren de dames, naast het leven, hun tienjarig bestaan en dat doen ze met de nodige toeters en bellen. En het belangrijkste: jij kan erbij zijn op hun verjaardagsfeest! Tot dan?

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 16,00 euro, Vriendenpastarief - 14,00 euro

Contact

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.