ADEcompany: Human minds

grote weergave ADEcompany (ADEcompany) ©ADEcompany
Dansgezelschap ADEcompany uit Rekem week in mei vorig jaar uit naar onze schouwburg voor hun jaarlijkse gala. De voorstelling werd – in volle corona-tijd – gelivestreamd en dat was zo'n fijne samenwerking dat ze ons cultuurhuis uitkozen voor de première van Human Minds.
Dit intrigerend tweeluik van de Limburgse choreografen Stefano Giuliani – artistiek leider van van ADEcompany – en Yvette van der Slik vormt een perfecte mix van hedendaagse en klassieke dans en muziek.
In 'I Want to Unfold' verkent Van der Slik de menselijke geest. Tijdens het creatieproces daagde ze de dansers uit om buiten hun comfortzone te treden en op zoek te gaan naar hun verborgen kanten.
Twee individuen met ieder een eigen temperament kruisen in 'Different Minds' van Giuliani elkaars pad. Hun bewegingen weerspiegelen hun karakter en bovenmenselijke fenomenen worden op scène vertaald. Een liefdesspel, een tweestrijd vol allesoverheersende energie die toch voor verbinding zorgt.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 13,00 euro, Vriendenpastarief - 11,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.