Je n'aime plus la mer

grote weergave film (Idriss Gabel) ©Idriss Gabel
Yalda. Aïcha. Mohammed. Zahra. Maryam. Ze komen uit Afghanistan, Irak, Syrië of Eritrea. Samen met hun ouders vluchtten ze voor oorlog en vervolging. Onderweg naar Europa werden ze geconfronteerd met allerlei gevaren, niet iedereen kwam aan.
Hoe kan je in Europa, in België, in een opvangcentrum je eigen plek creëren? Hoe kan je plannen maken als je wacht op een erkenning die mogelijk niet komt?

Deze documentaire verzamelt de woorden en verhalen van gevluchte kinderen. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden niet langer van het bos, de bergen of de zee.

Regie: Idriss Gabel | Productie: Les films de la Passerelle

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 5,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 4,00 euro, Vriendenpastarief - 3,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.