Bonanzas: A 1960's Christmas

grote weergave bonanzas (Bonanzas) ©Bonanzas
Het is geen geheim dat de Bonanzas wel houden van een stevige portie kerstsfeer en gezelligheid van weleer. Het kon dan ook niet langer uitblijven dat de heren een delicieus muzikaal kerstmenu voor u wilden samenstellen.
De aspergesoep met bladgoud ruilen ze in voor ingetogen nummers van The Beatles en The Stones. De gevulde kalkoen met groentekrans en verse kroketjes schuiven ze dan weer aan de kant voor enkele onvervalste kerstklassiekers. Uiteraard overgieten de retrochefs dit alles met een stevige sixtiessaus. Van Nat King Cole tot Bing Crosby, maar evenzeer van The Beach Boys tot Paul Anka.

De Bonanzas zoals u ze nog maar zelden zag: ingetogen en intiem. Een kerstconcert in de prachtige Sint-Martinuskerk in Houthalen waar u nu al van begint te watertanden.

Zang: Thomas Keersmaekers | Gitaar: Dirk Roefs | Basgitaar: Simon Jacobs | Drums: Bert Rommes

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 14,00 euro, Vriendenpastarief - 10,00 euro

Waar

Sint-Martinuskerk Houthalen-Helchteren

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.