ZOMERNOTEN

grote weergave Zomernoten 2022 (zomernoten) ©zomernoten

Zomernoten, het muzikale volksfeest met een hoog entertainmentgehalte op een unieke locatie! We trekken naar het Mijnwerkersplein voor nog meer sfeer, publiek, en beleving en installeren ons onder de schachtbokken, de enige overgebleven landmarks van een kwarteeuw steenkoolontginning.
De line-up is al even straf als de locatie. Met 2 Fabiola en DJ Pat Krimson als slotact zijn de party vibes gegarandeerd van de partij!
Check www.zomernoten.be voor het volledige programma.

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.