Sprookjes Enzo: pICcOLo (2,5+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave piccolo (tatsuya tanaka) ©tatsuya tanaka
Een sprookje van klein naar groot of omgekeerd…

Binnen is buiten, ver lijkt dichtbij, onder is boven geworden.
pICcOLo is een omgekeerde wereld waar de verhoudingen elkaar voor de gek houden, waar niets echt is wat het lijkt en alles verandert waar je bij staat. Een voorstelling van weinig woorden, maar rijk aan beelden voor jong en oud.
Voor kleintjes die bijna groot zijn en voor grote mensen die nog een beetje klein zijn.

Voor kinderen vanaf 2,5 jaar oud.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 8,00
Kortingstarief: -25 / +65 / groep (10p.) - 7,00 euro, Vriendenpastarief - 6,00 euro

Organisatie

Cultuurhuis Casino Houthalen-Helchteren

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.