Start To Bridge

grote weergave Bridge (Bridgeclub 2020) ©Bridgeclub 2020
Sfeervol in clubverband een potje kaarten.
Bridge is sociaal, competitief, uitdagend, boeiend, maar vooral leuk. Het is het enigste kaartspel zonder geluk.

Bridge is erkend door het Internationaal Olympisch Comité en wordt door 70 miljoen mensen beoefend.

Het leukste van deze sport is het beoefenen in clubverband. Hierdoor heb je niet enkel het spelelement, maar ook het sociale aspect. In clubverband zal je vele toffe medebridgers ontmoeten en leuke contacten leggen. Kortom, een gezellige hobby waarin je zelf je groeitempo en niveau bepaalt.

Een ervaren leraar zal je de eerste beginselen van bridge bijbrengen. Bridge leren is niet moeilijk, maar het moet wel goed worden uitgelegd. Al vanaf de eerste lessen zit je met de kaarten in de hand en leer je het spel spelenderwijs.

Volg nu een cursus van 15 avonden om te leren bridgen, van 19:00 tot 22:00.
1 ste les is gratis / Kom eens kennismaken

Leeftijdsindicatie: 18-65 jaar
Meer info: zie www.leerbridge.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 100,00

Organisatie

Bridgeclub 2020

Filter op categorie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.