Archeologiedagen: op zoek naar de steentijd onder het stuifzand (voor scholen) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

grote weergave Archeologiedagen 2022 in Molenheide (Archeologiedagen) ©Archeologiedagen
Momenteel wordt er in het Wild-en Wandelpark Molenheide werk gemaakt van een groot natuurherstelproject. Onder de dennenbomen, die daar destijds voor de mijnbouw werden aangeplant, liggen er eeuwenoude zandbergen. Regionaal Landschap Lage Kempen neemt samen met landschapsarcheoloog Eckhart Heunks scholen van Houthalen-Helchteren mee op het terrein om d.m.v. landschappelijke boringen uitleg te geven over het archeologische onderzoek en het herstel van de landduinnatuur.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Wild- & Wandelpark Molenheide

Organisatie

IOED Lage Kempen
alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.