Op boerderijbezoek bij boer Johan Hillen

grote weergave Op boerderijbezoek bij boer Johan Hillen (Johan Hillen) ©Johan Hillen

Leer alles over de koetjes en de kalfjes tijdens een leerrijk bezoek aan het melkveebedrijf van boer Johan HillenOp het melkveebedrijf van boer Johan Hillen, echtgenote Ria en zoon Stef maak je kennis met het echte boerenleven. Het gloednieuwe melkveebedrijf hecht bijzonder veel belang aan dierenwelzijn, landschapszorg en milieubeheer. Daardoor leveren de koeien van boer Johan melk die aan de hoogste kwaliteitseisen beantwoordt. En geen boerderij zonder landbouwmachines! Op de boerderij is een uitgebreid machinepark aanwezig, gaande van traktoren, tot allerhande landbouwmachines om het land te bewerken. We nodigen je graag uit voor een rondleiding op de boerderij en om uiteraard te proeven van de overheerlijke koemelk, vers van de eigen koeien! Geschikt voor personen met beperkingen (oa. rolstoelgebruikers, blinden, ...) en kinderen.


Begeleiders: Johan Hillen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Kortingsprijs - 7.00 - 7,00 euro, Verhoogde tegemoetkoming - 2.20 - 2,2 euro, UiTPAS met kansentarief - 2.20 - 2,2 euro

Waar

Boerderij van boer Johan Hillen

Organisatie

alert-box-close-text

We helpen je graag verder, maar dan wel op afspraak!

Alle gemeentelijke diensten (met uitzondering van de balie bib en toerisme) werken op afspraak. Vergeet dus geen afspraak te maken, ook om bv. je huisvuilzakken te kopen/af te halen. Maak je afspraak voor burgerzaken, milieu, ondernemen en ruimtelijke ordening online of telefonisch via 011 49 20 03.

Opgelet: wij aanvaarden enkel betalingen met bancontact en payconiq.

Gebruik liever ons digitaal loket!

Maar misschien hoef je helemaal niet naar het gemeentehuis te komen. Heel wat documenten, attesten of inlichtingen kan je immers gewoon online aanvragen. En je krijgt ze thuis geleverd in je mailbox of met de post. Vele documenten zelfs binnen enkele minuten.

Probeer het eens … Lukt het niet? Bel ons op 011 49 20 03 en wij kijken of we je telefonisch kunnen begeleiden met je aanvraag.